Home » Nieuws » Varkenspraat » Thomas Koppens, slager, worstmaker en prijswinnaar met Heyde Hoeve Duroc vlees

Thomas Koppens, slager, worstmaker en prijswinnaar met Heyde Hoeve Duroc vlees

Slager Thomas Koppens uit Someren is een vakman in hart en nieren en is vooral trots op zijn worstmakerij. Zijn vakmanschap is goed zichtbaar door zijn uitpuilende de prijzenkast. Op nationale en internationale vakwedstrijden scoort Tomas altijd hoog en zijn paradepaardje is de ambachtelijke achterham. 

Deze heerlijke ham met zijn zachtromige smaak is ook zeker weer een kandidaat voor de beste Brabantse aspergeham van 2024. Een prijs die Thomas al enkel keren in de wacht sleepte. Maar niet alleen luxe producten als achterham maar ook boterhammenworst,  gebraden gehakt en de zachte metworst zijn prijswinnaars. Dit zijn producten waar zijn klanten ook tijdens de Week van de Slager speciaal voor naar zijn winkel komen.

Wat bevalt je zo goed aan het Heyde Hoeve vlees? Thomas: “De smaak staat op nummer één bij mij. En wat ook erg belangrijk is, de kwaliteit is altijd constant van een hoog niveau. Dat is dan ook meteen de reden dat ik Heyde Hoeve in mijn vleeswaren verwerk”.

Keurslagerij Thomas Koppens Someren en Thomas Koppens Vleeswaren, 0493 491437 

www.thomaskoppens.nl  / [email protected]