Home » Nieuws » Varkenspraat » de week van de slager special:

de week van de slager special:

Ontdek de Trots van Traiteurslagerij Anton en Marian tijdens de Week van de Slager!

De Week van de Slager is weer van start gegaan en bij Traiteurslagerij Anton en Marian Hop in Nunspeet zijn ze trots om hun passie voor ambachtelijk vlees te delen, vooral het assortiment gemaakt van Heyde Hoeve varkensvlees! Volg Heyde Hoeve deze week op Facebook en Instagram voor nog meer mooie slagerijen.

Trots in de Toonbank

Onze toonbank straalt met producten zoals boerenkarbonade, varkenshaasbrochettes (perfect voor de BBQ en gril) en mooie varkenshazen. Als het om vleeswaren gaat, mag onze zelfgemaakte coppa (di Anthonio) niet ontbreken, maar ook onze huisgemaakte balkenbrij is een echte winnaar. Dit jaar zijn we zelfs bekroond als kampioen bij de vakwedstrijd streekproducten!

Balkenbrij: Een Winnaar

Onze prijswinnende balkenbrij is een ware specialiteit waar we bijzonder trots op zijn. Anton mengt zijn eigen kruiden en verwerkt deze met de hoogwaardige vleesproducten van Heyde Hoeve, waardoor we een unieke en smaakvolle lekkernij kunnen aanbieden.

Best Verkochte Producten

In de wintermaanden zijn onze diverse karbonades, speklappen en verse worsten de absolute favorieten, terwijl in de zomer de varkenshaasbrochettes het meest geliefd zijn. Onze vleeswaren, waaronder droge worsten, huisgemaakte coppa en nootham, zijn het hele jaar door een hit.

Heyde Hoeve: Onze Keuze voor Kwaliteit

Sinds oktober 2023 werken we met Heyde Hoeve varkensvlees, vanwege het eerlijke verhaal achter het product en de uitstekende kwaliteit die onze klanten waarderen. We zijn ervan overtuigd dat het welzijn van de dieren en de hoogwaardige productiemethoden resulteren in vlees van de allerbeste kwaliteit.

Speciale Acties tijdens de Week van de Slager?

Hoewel de Week van de Slager voor sommige slagers een gelegenheid is om speciale acties te organiseren, hebben we ervoor gekozen om ons te richten op het delen van onze passie voor ambachtelijk vlees en de kwaliteit die we bieden. Onze klanten waarderen dit en daar draait het voor ons om.

Volg Ons op Social Media en Bezoek Onze Website

Wil je op de hoogte blijven van onze laatste updates, aanbiedingen en heerlijke recepten? Volg ons dan op Instagram en Facebook (Traiteurslagerij Anton en Marian) en bezoek onze website traiteurslagerijnunspeet.nl voor meer informatie!

We kijken ernaar uit om je binnenkort te verwelkomen in onze slagerij en je te laten genieten van de heerlijke smaken van ons Heyde Hoeve vlees tijdens de Week van de Slager!

Bekijk het Facebook bericht en volg de Week van de slagerij op social media!

🔪☀️𝙾𝚗𝚝𝚍𝚎𝚔 𝚍𝚎 𝚝𝚛𝚘𝚝𝚜 𝚟𝚊𝚗 𝚃𝚛𝚊𝚒𝚝𝚎𝚞𝚛𝚜𝚕𝚊𝚐𝚎𝚛𝚒𝚓 𝙰𝚗𝚝𝚘𝚗 𝚎𝚗 𝙼𝚊𝚛𝚒𝚊𝚗 𝙷𝚘𝚙: 𝚘𝚗𝚣𝚎 𝚑𝚎𝚎𝚛𝚕𝚒𝚓𝚔𝚎 𝚙𝚛𝚘𝚍𝚞𝚌𝚝𝚎𝚗 𝚐𝚎𝚖𝚊𝚊𝚔𝚝 𝚟𝚊𝚗 𝙷𝚎𝚢𝚍𝚎 𝙷𝚘𝚎𝚟𝚎 𝚟𝚊𝚛𝚔𝚎𝚗𝚜𝚟𝚕𝚎𝚎𝚜! 🐷

Van boerenkarbonade tot varkenshaasbrochettes, al onze specialiteiten worden met zorg bereid met Heyde Hoeve vlees. Proef onze zelfgemaakte coppa en onze bekroonde balkenbrij, waarbij we dit jaar de kampioen werden bij de vakwedstrijd streekproducten. Sinds oktober 2023 werken Anton en Marian met ons vlees vanwege het eerlijke verhaal en de uitmuntende kwaliteit die onze klanten zo waarderen. Hun slagerij staat in Nunspeet en is zeker een bezoekje waard! ✨ #HeydeHoeve #LokaleTrots #WeekVanDeSlager #nunspeet