Home » Nieuws » Varkenspraat » Slagerij Arie Klaver heeft een prachtig vernieuwde winkel in Schagen   

Slagerij Arie Klaver heeft een prachtig vernieuwde winkel in Schagen   

Deze week is het de Week van de Slager. Hierin zetten we dagelijks een slager in het zonnetje die werkt met ons heerlijke Heyde Hoeve varkensvlees. Vandaag reizen we af naar Schagen, waar je de gloednieuwe winkel van Slagerij Arie Klaver vindt.

Eind november van het vorige jaar werd de vernieuwde winkel van Slagerij Arie Klaver in het Makado Centrum in Schagen heropend. Een schitterend verbouwde zaak in een prachtig winkelcentrum. Slagerij Arie Klaver werd in 1975 geopend door Arie Klaver, zijn zoon Stef nam in 2001 het stokje van zijn vader over. Bij slagerij Klaver zijn ze erg tevreden over de kwaliteit van het Heyde Hoeve Duroc varkensvlees, vooral de karbonades en procureur verkopen goed maar eigenlijk valt het hele pakket Duroc vlees  goed in de smaak.

Tijdens de Week van de Slager zijn deze producten dan ook volop verkrijgbaar bij Slagerij Klaver. Extra acties zijn in de zaak van Stef Klaver te verwachten in de Week van de Stenen Winkel. Deze vindt volgende maand plaats van 13 tot 19 mei in het Makado Centrum In Schagen. Alle deelnemende winkels hebben dan mooie acties gepland voor hun klanten en natuurlijk doet Keurslagerij Arie Klaver dan ook een duit in het zakje!

Ga voor meer informatie naar: Keurslagerij Arie Klaver. Of volg ze op Facebook!

Adres van de winkel: Makado Centrum 77, 1741 JA Schagen, Tel. O224 212044