Home » Nieuws » Varkenspraat » Mano Zaal wint opnieuw in Zuid Tirol met Heyde Hoeve Boston Butt en Ribs

Mano Zaal wint opnieuw in Zuid Tirol met Heyde Hoeve Boston Butt en Ribs

Vorig jaar in 2023 werd het Belgische Team BBQ+ onder leiding van Mano Zaal al voor de eerste keer de winnaar van het prestigieuze Winterbarbecue-event in Zuid Tirol (in de Italiaanse Dolomieten). In 2024 flikten ze het weer! Complimenten en felicitaties vanuit de Heyde Hoeve!

“Grand Champion at WEST – Winter Extreme South Tyrol BBQ Contest! 2024”

Het betreft hier een barbecue wedstrijd die werd gehouden onder extreme winterse omstandigheden. Het was voor Mano Zaal en zijn team fantastisch en een uitdaging om op 1600 meter hoogte te strijden in sneeuw en ijs. Mano Zaal: “Het is een eer om deze prestigieuze wedstrijd te winnen. We bedanken MiG voor de perfecte organisatie en geweldige prijzen. We hebben een paar geweldige dagen gehad! Mano met zijn team leverde deze uitstekende prestatie met Heyde Hoeve Duroc vlees op het onderdeel pork. 

Barbecueën het hele jaar rond! 

Barbecueën in de winter heeft iets magisch en door de extreme ongewone omstandigheden vergt deze wedstrijd veel vakmanschap en deskundigheid. Een groot compliment voor het BBQ Plus-team is dan ook op zijn plaats. In ieder geval is het voorjaar al weer in aantocht en dat betekent dat ook voor de “gewone” barbecue-liefhebber het barbecue-seizoen weer gaat beginnen. Uw Heyde Hoeve slager adviseert graag, maak hier gebruik van! Heyde Hoeve feliciteert Mano Zaal en zijn team nogmaals van harte met deze geweldige prestatie. Een prachtig moment van inspiratie bij het begin van het barbecue-seizen. Op naar de volgende titel!

Ga voor meer informatie naar: https://www.bbqplus.be en https://www.facebook.com/bbqplus/ voor informatie over Heyde Hoeve Duroc en barbecue recepten naar www.heydehoeve.nl