Home » Verkooppunten » Slagerij John de Roode

Slagerij John de Roode

Als telg van de Heemskerkse slagersfamilie stroomt de liefde voor vlees van kleins af aan door de aderen van John de Roode. Niet verwonderlijk dus dat John in 1999 zijn eigen slagerij opent aan de Spaarndammerstraat in Amsterdam. De zaak wordt al snel een begrip in de Spaarndammerbuurt door de ambachtelijke specialiteiten, de overheerlijke broodjes en de kenmerkende sfeer.

Als eind 2013 John z’n ouders Theo en Lida na 40 jaar met pensioen gaan, neemt John samen met zijn vrouw Sjaninka ook deze familieslagerij over. Hiermee wordt de vakkennis door de 8e generatie De Roode vanuit Heemskerk ingevuld en uitgedragen.

De slagerij in Heemskerk is al sinds 1774 het kloppend hart van de slagersfamilie. Inmiddels worden in Heemskerk voor meerdere bedrijven in Noord-Holland vlees en vleeswaren geproduceerd. Niet gek als je bedenkt dat wij werken met bekroonde familierecepten, de eigen worstmakerij en vlees dat met de grootst mogelijke zorg wordt geselecteerd en elke dag opnieuw met passie wordt bereid.

Slagerij John de Roode
Kerkweg 54
1961 JD Heemskerk
Nederland
Telefoon: 0251-232183
Url: https://www.johnderoode.nl/