Heyde Hoeve Duroc varken opgenomen in de Schijf van Croy

De restaurants van ‘De Smaak van Croy’ serveren met liefde, diervriendelijke producten aan hun gasten. Deze producten worden weergegeven op de Schijf van Croy. Het Heyde Hoeve Duroc varken hoort daar ook bij! Vanaf nu kan iedereen dagelijks de (h)eerlijke gerechten …

Lees meer

De lekkerste saté van Nederland!

Calvé ging op zoek naar de lekkerste saté van Nederland. Op 5 oktober werd in de Kookfabriek in Amsterdam de wedstrijd gehouden waar de lekkerste gerechten geproefd en beoordeeld werden door de vakjury, onder leiding van Michelinsterren chef Erik van …

Lees meer

Southern Dutch BBQ wint de 2nd Ruhrpott BBQ!!!

SEPTEMBER 2015 Tom Raes, Dorine van Geffen en Martijn Jacobs hebben afgelopen weekend de titel GRAND CHAMPION op hun naam geschreven tijdens de grootste wedstrijd van Europa, gehouden in Gelsenkirchen (Duitsland). Ze wonnen het van maar liefst 67 teams uit …

Lees meer

Heyde Hoeve wint Agrofoodpluim!

MEI 2015 – Varkenshouderij Heyde Hoeve uit Nuenen ontving woensdag 20 mei de Agrofoodpluim uit handen van gedeputeerde Yves de Boer. De Agrofoodpluim is een aanmoedigingsprijs van de provincie Noord-Brabant voor ondernemers die zich onderscheiden in innovatie en/of verduurzaming binnen …

Lees meer

Italiaanse bonenstoofpot met saucijsjes

Ingrediënten Voor de soffrito: 100 gram wortel in kleine blokjes 100 gram bleekselderij in kleine blokjes 100 gram ui, fijngehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt Olijfolie Zout en versgemalen peper Voor de tomatensaus: De soffrito 1 rode peper, fijngehakt (met zaadjes …

Lees meer

Beste varken van Nederland

OKTOBER 2012 – Het Heyde Hoeve varken is gekozen tot het meest duurzame en lekkerste varken van Nederland. De wedstrijd werd georganiseerd door Foodlog.nl en Urgenda. Een smaakjury met culinair journalist Jeroen Thijssen (Trouw), Robert Jeurissen (restaurant Coco Pazzo in Houten) …

Lees meer