Home » Nieuws » Recepten » recept met gedroogde ham van heyde hoeve duroc

recept met gedroogde ham van heyde hoeve duroc

Een lekker recept met de gedroogde ham van Heyde Hoeve voor een leuk borrelhapje: Broodstengels met gedroogde ham. Super eenvoudig!

Wat heerlijk en super simpel. 

Het kan als appetizer, borrelhapje of voorgerecht. Pure smaak met een Italiaanse twist: Broodstengels of zoals je wilt “soepstengels” met plakjes gedroogde ham die ingesmeerd zijn met pesto. Maar eigenlijk zonder pesto nog lekkerder! 

Lees hier het eenvoudige, maar heerlijke borrelhapje met de gedroogde ham van Heyde Hoeve Duroc:

Ingrediënten:

  • Mooi plakken gedroogde Heyde Hoeve Duroc ham
  • Soepstengels – Aantal: naar eigen inzicht / aantal gasten
  • Groene pesto
  • Peper & Zout

Bereidingswijze:

  1. Bestrijk de plakken gedroogde rauwe ham in met een beetje (theelepeltje) pesto
  2. Leg op elke plek een soepstengel en draai de plak ham er om heen
  3. Sluit je ogen, neem een hap en geniet!

Beleef de “Smaak van Vrüger” met Heyde Hoeve recepten en originals. Kijk onder de tab “Ouderwets lekker”.  www.heydehoeve.nl / [email protected]