Home » Nieuws » Varkenspraat » BBQ+ uitgeroepen tot overall Europees BBQ kampioen 2023

BBQ+ uitgeroepen tot overall Europees BBQ kampioen 2023

Vereerd en nederig om gekroond te worden tot Europa 2023 Team van het Jaar door KCBS! Grote felicitaties aan alle geweldige teams die de Top 10 hebben gehaald in Overall en de Vier Vleescategorieën Laten we het vuur brandend houden! 

Bovenstaande tekst was op 22 november te lezen op de Facebookpagina van het BBQ+ Team uit België. Dit KCBS Team onder leiding van Mano Zaal werd door de Internationale KCBS organisatie uitgeroepen tot Overall Europees Barbecue Kampioen. Een geweldige prestatie, dat betekent dat BBQ+ over alle vier vleescategorieën het best presteerde van alle deelnemende teams in 2023. 

Mano Zaal met zijn team leverden deze uitstekende prestatie met Heyde Hoeve Duroc vlees op het onderdeel pork. Deze barbecue-grootheden werken al jaren met het Heyde Hoeve Duroc vlees en zijn daarmee geweldige ambassadeurs voor het Heyde Hoeve Duroc vlees. Heyde Hoeve feliciteert Mano Zaal en zijn team van harte met deze geweldige prestatie. Op naar de volgende titel!

De tweede plaats was dit jaar voor het Backcorner Barbecue Team uit Lichtenvoorde, ook zij werken met Heyde Hoeve Duroc vlees. Een groot compliment en felicitaties voor Backcorner zijn dan ook voor hen zeker op zijn plaats. Top gedaan!

Barbecueën het hele jaar rond! 

Wie denkt dat met de Europese titel van BBQ+ het barbecueseizoen ten einde is heeft het mis. De wintermaanden staan voor de deur en barbecueën in de winter heeft iets magisch. “Fire up the barbecue” ook bij sneeuw en lage buitentemperatuur. In de winter kun je eens wat andere smaakaccenten leggen, experimenteer gerust met lekker langzaam te garen vlees! Uw Heyde Hoeve slager adviseert graag, maak hier gebruik van! 

Ga voor meer informatie naar: https://www.bbqplus.be en voor informatie over Heyde Hoeve Duroc en barbecue recepten naar www.heydehoeve.nl