Home » Nieuws » Varkenspraat » Heyde Hoeve scoort op Slavakto met gerijpte ham

Heyde Hoeve scoort op Slavakto met gerijpte ham

Een terugblik naar de Slavakto met Heyde Hoeve

Utrecht / Gerwen – In oktober werd de Slavakto eindelijk weer eens georganiseerd, dit jaar in de Werkspoorkathedraal in Utrecht, een prachtig industrieel inspirerende omgeving. Heyde Hoeve was present met een fraaie stand en natuurlijk met Ger en de onafscheidelijke knalroze foodtruck. Samen met medewerkers van onze grossiers van Hems uit Oss, Den Houdijker uit Nieuwegein en Gilles uit Schagen ontvingen we onze gasten en konden we eindelijk weer eens bijpraten met onze slagers. En natuurlijk was er weer volop de mogelijkheid om te proeven van onze producten en een geslaagde introductie van onze nieuwe gerijpte ham.

De stand van Heyde Hoeve op de Slavakto 2022 in de werkspoorkathedraal in Utrecht.

De nieuwe gerijpte ham van Heyde Hoeve

Wat een smaak! 

Tijdens de Slavakto heeft Heyde Hoeve heeft de mogelijkheid aangegrepen om de slagers kennis te laten maken met onze veertien maanden gerijpte ham. Een mooie “Grand Cru” ham die we laten maken bij Ganda in België. Deze Heyde Hoeve Duroc ham kent in feite maar drie ingrediënten: Duroc ham van topkwaliteit, zeezout en geduld! Ons heerlijke Heyde Hoeve Duroc vlees is bij uitstek geschikt voor deze gedroogde specialiteit. De reacties waren dan ook hartverwarmend: wat een genot, wat een smaak en wat een finesse!  Zo maar enkele reacties na het proeven van de ham met het heerlijke aroma. 

Vanaf nu dus ook in Nederland verkrijgbaar: Heyde Hoeve Duroc gerijpte ham. 

Nieuw in het assortiment: Gerijpte ham van het Heyde Hoeve Duroc varken.

Lekkere recepten en nieuws over de verkrijgbaarheid vindt u vanzelfsprekend op de website van Heyde Hoeve en onze social media. Bel of mail gerust voor meer informatie:

Heeft u verder nog vragen? Bel ons gerust (040 299 0889) of stuur een email naar [email protected].

Volg hier Heyde Hoeve op Facebook of voor neem een kijkje op onze Instagram pagina.

www.heydehoeve.nl / [email protected]