Home » Nieuws » Varkenspraat » Uit onderzoek blijkt Heyde Hoeve vlees lekkerder dan supermarkt-vlees!

Uit onderzoek blijkt Heyde Hoeve vlees lekkerder dan supermarkt-vlees!

Heyde Hoeve Vlees: Uit onderzoek blijkt het lekkerder dan supermarkt-vlees!

Uit een sensorisch onderzoek van Hogeschool Inholland blijkt dat Heyde Hoeve vlees veel lekkerder is dan vlees uit de supermarkt. Ontdek de smaak en kwaliteit van ons Duroc varkensvlees. Bestel vandaag nog bij Heyde Hoeve!

Ontdek het wetenschappelijke bewijs: volgens een sensorisch onderzoek uitgevoerd door studenten van Hogeschool Inholland in Delft is Heyde Hoeve vlees veel lekkerder dan vlees dat in de supermarkt wordt verkocht. Heyde Hoeve vlees lekkerder dan supermarkt-vlees! Lees verder om meer te weten te komen over dit opmerkelijke onderzoek en waarom onze ambachtelijke aanpak resulteert in de beste smaak en kwaliteit.

Sensorisch onderzoek: Heyde Hoeve vlees favoriet

In februari 2023 startte een project aan de Hogeschool Inholland in Delft waarbij sensorisch onderzoek werd uitgevoerd naar de smaak en eetkwaliteit van varkensvlees. Hierbij werd het vlees van het Heyde Hoeve Duroc concept vergeleken met vlees dat in de supermarkt wordt verkocht. Het onderzoek vond plaats in het foodlab van de hogeschool, waar meer dan dertig personen in speciale testcabines deelnamen aan het onderzoek.

Goed nieuws voor Heyde Hoeve: lekkerder vlees

Het testpanel vergeleek drie soorten varkensvlees: ribfilet, procureur en gemalen vlees (gehakt). Tijdens de eindpresentatie waren de studenten van Hogeschool Inholland zo enthousiast dat ze het publiek in de collegezaal adviseerden om vlees te kopen bij een ambachtelijke slager, met name het Duroc varkensvlees van Heyde Hoeve. Maar liefst 66% van de respondenten vond het Heyde Hoeve vlees lekkerder dan supermarkt-vlees! Vooral op het gebied van sappigheid en malsheid gaf Heyde Hoeve de beste resultaten. Deze resultaten bevestigen eerdere uitkomsten van sensorisch onderzoek, wat goed nieuws is voor de kwaliteitsdienst van Heyde Hoeve.

Heyde Hoeve, gelegen aan Rullen 15 in Nuenen, biedt kwalitatief hoogwaardig vlees. Neem vandaag nog contact met ons op via 040 – 2990888 of bezoek onze website www.heydehoeve.nl. Bestel nu en geniet van het lekkerste vlees dat er is!

De Heyde Hoeve, Rullen 15 Nuenen, 040 – 2990888

www.heydehoeve.nl / [email protected]