Anuga Keulen 2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Een heerlijke varkensstoof op Anuga 2019! Anuga Keulen is de grootste beurs ter wereld op het gebied van levensmiddelen en aanverwante producten. Producenten, importeurs en groothandelaars uit de levensmiddelenbranche komen elke twee jaar naar de Anuga om nieuwe producten en …

Lees meer

Gastvrij Rotterdam 2019

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Bezoek ons op Gastvrij Rotterdam 2019! Van maandag 23 tot en met woensdag 25 september 2019 vindt Gastvrij Rotterdam plaats. Gastvrij Rotterdam is dé horecabeurs voor ambitieuze horecaprofessionals en biedt aan bijna 13.000 ondernemers en managers uit de branche een …

Lees meer

TAVOLA 2020

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Ontdek de Smaak van Vrüger op onze stand! Heyde Hoeve staat op Tavola 2020. Deze vakbeurs onderscheidt zich door haar specialisatie in de niche van de premium food & drinks. Sterke marktleiders en ambachtelijke producenten brengen een bijzonder assortiment van …

Lees meer

Vacature – ENTHOUSIASTE FOODTRUCK-STER (M/V)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Enthousiaste foodtruck-ster (M/V) Wat wij zoeken Een ondernemende foodie met passie voor varkens en vlees! Kijk jij met open blik naar trends en ontwikkelingen in food? Raak je geïnspireerd door bijzondere plekken, authentieke producten en de mensen die je onderweg …

Lees meer

Tiny Schepers in de lijst Food100

OKTOBER – 2017  Het voedselsysteem van nu is niet goed genoeg voor de 21ste eeuw. De epidemie van obesitas, aantasting van biodiversiteit, industrialisering van de landbouw, verminderd dierenwelzijn, voedselanalfabetisme en klimaatopwarming zijn de ongewenste gevolgen van een groeiende wereldbevolking en …

Lees meer

Stoofvlees van mama’s oma’s

Recept van Ellen van Helmond – 3e prijs Moederdag receptenwedstrijd mei ’17                                                             …

Lees meer

Normandische varkenshaas

Recept van mevrouw Zorge- Jaspers – 1e prijs Moederdag receptenwedstrijd                                                             …

Lees meer

OOKWORST: het beste van twee werelden

[vc_row][vc_column][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Gerwen, 19 april 2017 – Minder vlees eten is beter voor de gezondheid en beter voor het milieu (bron RIVM). Vanuit deze gedachte hebben drie Brabantse bedrijven, cateraar VITAM, de Heyde Hoeve en de Dutch Quinoa Group, het beste …

Lees meer

Kunstproject LUCY

In het najaar van 2015 startte FoodLabPeel, een traject van ontmoetingen en samenwerking tussen intensieve veehouders uit de Peelregio in Brabant en creatieve ondernemers. De Peelregio in Brabant staat bekend om haar intensieve veehouderij, een sector waar de afgelopen jaren …

Lees meer