Home » Nieuws » Varkenspraat » DECEMBER INSPIRATIE MET HEYDE HOEVE! 

DECEMBER INSPIRATIE MET HEYDE HOEVE! 

Gerwen – December, de maand van samenzijn, gezelligheid en lekker eten. De gezellige Kerstdagen komen er al weer aan. Heyde Hoeve inspireert met verrassende ideeën en natuurlijk met klassiekers!

Maak je klaar voor de kerst met inspiratie van Heyde Hoeve

Gourmet met Heyde Hoeve mini’s, altijd goed

Met vlees van de Duroc varkens van Heyde Hoeve maakt u de lekkerste gourmetschotels. Tijdens de feestdagen is een gourmetparty met familie en vrienden een perfect idee voor een gezellige en smaakvolle avond. Enkele verrassende ideeën voor de gourmet: Mini-Heydehoefke, varkensoester, haas op stok, schnitzel (al dan niet gepaneerd), boomstammetje, saucijsje, reepjesvlees of een slavinkje. 

Benieuwd naar de originele gourmet- en andere producten van Heyde Hoeve? Bekijk hier de producten

Een variatie aan Heyde Hoeve producten voor een feestelijke gourmet schotel.

Heyde Hoeve Gerijpte ham, wat een smaak! 

Heerlijke ambachtelijke vleeswaren, bij gourmet, kerstontbijt, lunch of diner, een must voor de fijnproever. Tijdens de Slavakto hebben we de slagers kennis te laten maken met onze veertien maanden gerijpte ham. Een mooie “Grand Cru” ham, gemaakt met drie ingrediënten: Onze Heyde Hoeve ham van topkwaliteit, zeezout en geduld! Ons heerlijke Duroc vlees is bij uitstek geschikt voor deze gedroogde specialiteit. Vanaf nu dus ook in Nederland verkrijgbaar: Heyde Hoeve Duroc gerijpte hamLekkere recepten en nieuws over de verkrijgbaarheid vindt u vanzelfsprekend op de website van Heyde Hoeve en onze social media

Een mooie “Grand Cru” ham, gemaakt met drie ingrediënten: Onze Heyde Hoeve ham van topkwaliteit, zeezout en geduld

Gerijpte ham van Heyde Hoeve laten proeven op de SLAVAKTO 2022


Beef Wellington

Beef Wellington. Een recept met rundvlees van Heyde Hoeve? Het bestaat! Heyde Hoeve-grossier Den Houdijker in Nieuwegein maakt ook dit jaar weer een echte Engelse Kerstklassieker: de Beef Wellington. Vorig jaar voor het eerst verkrijgbaar en dit jaar nóg beter! De bekende ossenhaas met overheerlijke champignon-vulling is nu gewikkeld in de enige echte Heyde Hoeve Duroc 14 maanden gerijpte ham. Daaromheen een jasje van heerlijke romige en knapperige bladerdeeg. Niets kan de voorpret voor de feestdagen dan nog drukken. 

Den Houdijker Vlees levert de Wellingtons kant en klaar en bevroren aan bij de slager. Ook wordt een foldertje met bereidingswijze meegegeven die de klant helpt de Wellington op de beste manier klaar te maken.

Wil je meer informatie of ook bestellen? Mail dan naar [email protected]


Winterbarbecue: experimenteren de winter

Onze Europees Kampioen BBQ (KCBS 2021) Tom Raes heeft nog een mooie tip voor de koude wintermaanden: Barbecueën kan het hele jaar door. In de winter is het heerlijk om langzaam te barbecueën met bijvoorbeeld een mooie Heyde Hoeve Duroc-varkensschouder. 

Bij barbecueën in de winter leg je andere smaakaccenten. Je kunt dan lekker variëren met warme, hartige smaken.” Een verrassend advies van Tom: experimenteren met de Dutch Oven. Koken op een oeroude wijze, met een gietijzeren pan op een open vuur. Hier kun je de lekkerste stoofpotjes in maken.“Het is super lekker om dat eens uit te proberen. Bijvoorbeeld met wangetjes of schenkelvlees dat heel goed langzaam te garen is. Maar ook buikspek of procureur kan prima en kan bijna niet mislukken.” 

Volg Tom en Dorien op Facebook of Instagram voor meer inspiratie en leuke berichten!

Neem gerust contact met ons op of stuur een email naar [email protected].

De Heyde Hoeve, Rullen 15 Nuenen, 040 – 2990889

Volg hier Heyde Hoeve op Facebook of voor neem een kijkje op onze Instagram pagina.

www.heydehoeve.nl / [email protected]