Vier pasen met heyde hoeve duroc varkensvlees voor de brunch of gourmet
Heyde Hoeve Duroc varkensvlees voor Pasen. Een gekookt eitje is lekker, een omelet of roerei ook, maar Heyde Hoeve Duroc varkensvlees verveelt nooit!
Heyde Hoeve Duroc varkensvlees voor Pasen. Een gekookt eitje is lekker, een omelet of roerei ook, maar Heyde Hoeve Duroc varkensvlees verveelt nooit!
Een lekker recept met de gedroogde ham van Heyde Hoeve voor een leuk borrelhapje: Broodstengels met gedroogde ham. Super eenvoudig!
Deze week hadden we een club van 14 vrouwelijke slagers te gast op de Heyde Hoeve voor een informatieve en ontspannen inspiratiedag
Belgische Team BBQ+ onder leiding van Mano Zaal winnaar van prestigieuze Winterbarbecue-event in Zuid Tirol met Boston butt van Heyde Hoeve
Slagers doe mee! Het duurt niet lang meer voordat het aspergeseizoen weer los barst en dat is een schitterende gelegenheid voor elke slager om zijn eigengemaakte achterham onder de aandacht te brengen.
HEYDE HOEVE BARBECUE TEAMS GAAN INTERNATIONAAL
Mano Zaal op weg naar extreme BBQ Contest in Tirol met Heyde Hoeve vlees!
Binnenkort vertrekt het team van Mano Zaal wederom naar het noorden van Italië voor een extreme barbecue uitdaging, de Winter Extreme South Tyrol BBQ Contest!
De carnaval staat weer op het punt van uitbarsten, in Brabant natuurlijk maar ook in de rest van het land. Iedereen die carnaval viert heeft zo zijn eigen tradities en vanzelfsprekend ook op het gebied van de eetgewoontes. Het verorberen van meters verse worst is er één van, maar ook het eten van een worstenbroodje op z’n tijd is niet te versmaden.
Woensdag 14 februari is het Valentijnsdag, pak een schort en duik de keuken in voor een heerlijke Funny Valentine, een origineel gerecht met luxe Heyde Hoeve Duroc varkensmedaillons.
Een perfect idee voor de feestdagen: Gegaarde beenham van uw Heyde Hoeve slager. Het is een ambachtelijk product gemaakt van malse spierdelen uit de achterham van het Heyde Hoeve Duroc varken, het spierstuk en de dikke lende.