John van Woesik, een ambassadeur van “formaat”

Ammerzoden – Slager John van Woesik, de eigenaar van Traiteurslager Aarts is donderdag 2 juli geïnstalleerd als ambassadeur van Heyde Hoeve, de producent van eerlijk en duurzaam Duroc varkensvlees. En daarmee heeft Heyde Hoeve zowel letterlijk als figuurlijk een ambassadeur …

Lees meer

Heyde Hoeve trots op Thomas Koppens!

Uit vele inzendingen was Thomas Koppens in 2020 weer één van de drie genomineerden om de titel “Lekkerste Aspergeham van het jaar” te veroveren. De jaarlijkse verkiezing van de lekkerste Brabantse aspergeham wordt georganiseerd door het Brabants Aperge-genootschap en werd …

Lees meer

Duroc vlees: heerlijk gemarmerd

Bij Heyde Hoeve hebben we heerlijk gemarmerd vlees. Maar wat is dat nou eigenlijk? Gemarmerd vlees, ook wel intramusculair vlees genoemd, is vlees waar het vet als fijne adertjes tussen de spieren doorloopt. Dit geeft het vlees niet alleen zijn …

Lees meer

Betere gezondheid geeft beter vlees

Afgelopen januari stond Roy Janssen in Stal & Akker. Hij vertelde over Heyde Hoeve en het project Optimaliseren Diergezondheid Varkenshouderij: Door meer samenwerking en meer communicatie, werkt Heyde Hoeve aan het optimaliseren van de vleeskwaliteit van de varkens. Bij Heyde …

Lees meer