Heyde Hoeve Pinkster-tomahawk
Heyde Hoeve Pinkster-tomahawk: de Pinkster-original als onderdeel van een heerlijke barbecue maaltijd. Met Pinksteren gaan we tot op het bot!
Heyde Hoeve Pinkster-tomahawk: de Pinkster-original als onderdeel van een heerlijke barbecue maaltijd. Met Pinksteren gaan we tot op het bot!
Een verassend moederdag gerechtje: Heyde Hoeve Filetrolletjes met lente-ui. Bekijk hier het recept
Vorig jaar was Heyde Hoeve de trotse winnaar van de verkiezing “Lekkerste Aspergeham” van het Brabants Aspergegenootschap. Daar waren we bij de Heyde Hoeve in 2022 best trots op.
Elke sportliefhebber weet dat het voorjaar de tijd is van de klassiekers, de Ronde van Vlaanderen, de Amstel Gold Race en… Asperges met achterham, ook zo’n heerlijke klassieker. Omdat het zo lekker is en zo makkelijk klaar te maken:
De Heyde Hoeve Boston butt van Mano Zaal valt in de prijzen op een internationale barbecue contest hij pakte twee keer de winst op pork.
Duurzaam Houden van varkens is waar Heyde Hoeve zich al jaren mee bezig houdt, we noemen het zelf volhoudbare voedselketen neerzetten
Goud en zilver bij vakwedstrijd Confrerie des Chevaliers 2023 voor Heyde Hoeve’s gedroogde én gekookte achterham.
In haar boek beschrijft Louise Fresco hoe haar denken over voedsel is veranderd. Ze gaat in op actuele kwesties die ons allen bezighouden en geeft vele kleurrijke herinneringen.
Heerlijk tijdens de carnaval: brabantse zult op roggebrood! De Heyde Hoeve tip voor de carnaval van dit jaar is Brabantse Zult!